Escena Seqüència, programes: 8,9,10.

Tal com comentava en algun post anterior , enguany he col·laborat amb el programa de ràdio Amunt el teló de Ràdio Cornellà (104.6 FM). La col·laboració ha consistit en el disseny i conducció de la secció anomenada Escena Seqüència, on a partir d’informacions, reflexions i talls d’àudios, estableixo vincles entre Teatre i Cinema.

En el transcurs de la temporada el programa ha fet entrevistes a actrius i actors de renom com: en Roberto Álvarez, el Roger Pera, en Ramon Madaula, el Quim Masferrer, en Carles Sans o la Cayetana Guillén Cuervo, entre d’altres.

A continuació podeu escoltar les seccions d’Escena Seqüència i els corresponents programes sencers 8, 9 i 10:

Programa 8 (24-02-2021):

En la secció Escena Seqüència d’aquest programa vam anar a buscar relacions entre teatre i cinema en els mateixos orígens del 7è art, i concretament amb els germans Lumière i George Mèlies. Per tant, vam fer un petit viatge en el temps a mitjans del segle XIX amb la pel·lícula la Invenció d’Hugo d’en Matin Scorsese (2011) com a fil conductor.

Escoltar Escena Seqüència programa 8 aquí:

Escoltar programa 8 sencer aquí.

Programa 9 (10-03-2021):

La secció, com sempre, va teixir vincles entre teatre i cinema, aquesta vegada a través de 3 pel·lícules relacionades amb la recent data del dia de la dona treballadora.

Escoltar Escena Seqüència programa 9 aquí:

Escoltar programa 9 sencer aquí.

Programa 10 (24-03-2021):

Secció dedicada al dia mundial del Teatre que va versar al voltant de documentals teatrals.

Escoltar Escena Seqüència programa 10 aquí:

Escoltar programa 10 sencer aquí.

One thought on “Escena Seqüència, programes: 8,9,10.

Deixa un comentari