Documentals

Repositori de Documentals

A continuació podeu gaudir d’un recull de pàgines web on trobareu documentals de tot tipus.  Malgrat ser una pàgina dedicada eminentment al món del llargmetratge de ficció, no volem passar per alt aquest gènere cinematogràfic molt útil també per a treballar a l’aula diferents matèries, o bé simplement, passar una bona estona estimulant l’esperit crític tot aprenent.

Recordem que el documental o documentari és un gènere realitzat a partir d’imatges preses de la realitat. L’organització, naturalesa i estructura d’imatges, determina el tipus. Avui dia trobem molts formats i variables d’aquest amb més o menys connexions amb la ficció.

Sense Ficció

30 minuts

Grans Documentals del 33

Vimeo

Documentos TV

Grandes Documentales RTVE

Docutube

Documania TV

Documentales online

Top Documentary Films

3 pensaments sobre “Documentals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s