El Compositor

Tal com vam fer en un parell d’entrades anteriors amb els guionistes i els realitzadors/directors, qui millor per parlar-nos de l’ofici de Compositor de Bandes Sonores de pel·lícules que aquells que són considerats per la crítica, els professionals del sector i el públic com els millors. Uns s’expressen millor amb la música dels seus films i les seves composicions que en una entrevista, però tots ells peces clau per l’èxit d’alguna de les pel·lícules en les que han participat.

A continuació trobareu un recull d’ 10 entrevistes, col·loquis /xerrades que podeu consultar lliurement a Youtube i on els protagonistes són alguns dels més grans compositors de Bandes Sonores Originals que ha donat la Història del Cinema. I no ho oblidem, per sobre de compositors per a pel·lícules, són músics.

3 pensaments sobre “El Compositor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s