Escena Seqüència, programes: 4,5,6,7.

Tal com es comentava en el post Escena Seqüència, programes: 1,2,3, enguany he col·laborat amb el programa de ràdio Amunt el teló de Ràdio Cornellà (104.6 FM). La col·laboració ha consistit en el disseny i conducció d’una secció anomenada Escena Seqüència, on a partir d’informacions, reflexions i talls d’àudios, estableixo vincles entre Teatre i Cinema.

A part de la meva secció. el programa també compta amb entrevistes a professionals del teatre, una secció d’agenda d’activitats, una de crítica teatral, una de curiositats i fins i tot una de màgia.

A continuació podeu escoltar les seccions d’Escena Seqüència i els corresponents programes sencers 4, 5, 6 i 7:

Programa 4 (2-12-2020):

En la secció Escena Seqüència del programa vam parlar d’un aspecte que uneix totes les històries: el tema. Què és el tema ja ho hem explicat en alguna entrada anterior , i en el programa vam posar exemples de pel·lícules on el teatre és el tema central per si mateix.

Escoltar Escena Seqüència programa 4 aquí:

Escoltar programa 4 sencer aquí.

Programa 5 (16-12-2020):

La secció del 5è programa va anar dedicada a obres de teatre d’autors catalans que han tingut la seva adaptació cinematogràfica, és a dir, pel·lícules on l’origen del guió es troba en una obra de teatre escrita per algun autor dels que tenim prop de casa.

Escoltar Escena Seqüència programa 5 aquí:

Escoltar programa 5 sencer aquí.

Programa 6 (13-01-2021):

Aquest programa va ser el 1r de l’any, per tant, vam parlar d’estrenes que ens esperen aquest 2021, tant d’obres de teatre amb vincles directes amb el cinema o de pel·lícules que podríem anomenar teatrals per diversos motius.

Escoltar Escena Seqüència programa 6 aquí:

Escoltar programa 6 sencer aquí.

Programa 7 (27-01-2021):

La secció d’aquest programa va girar al voltant de pel·lícules amb guió adaptat d’obres de teatre en castellà, d’autors espanyols.

Escoltar Escena Seqüència programa 7 aquí:

Escoltar programa 7 sencer aquí.

One thought on “Escena Seqüència, programes: 4,5,6,7.

Deixa un comentari