Què?

En aquest web-blog, bàsicament hi trobarem:

  • Articles i reflexions al voltant de qüestions tècniques relacionades amb: el guió cinematogràfic, la interpretació, la producció, la postproducció i la realització audiovisual.
  • Altres textos relacionats amb la Història del cinema, curtmetratges i documentals.
  • Materials didàctics: fitxes, tests, jocs, qüestionaris, propostes de treballs i altres activitats relacionades amb pel·lícules. Propostes dirigides a diferents etapes: des d’activitats per a secundària fins a d’altres més adequades per a cicles formatius o graus universitaris en Comunicació Audiovisual, Història de l’Art o Cinema.
  • Remenant, també hi trobareu un bon recull de referències bibliogràfiques i repositoris d’altres webs que ofereixen propostes didàctiques; i sobretot molts enllaços a: documentals, activitats, música, articles d’interès, tràilers, entrevistes, curtmetratges, etc.
  • Espais per a la promoció de projectes de nous creadors de l’audiovisual.

És important deixar clar que aquest no és un espai de crítica cinematogràfica. Poden aparèixer breus pinzellades d’aspectes destacables de pel·lícules estrenades recentment; però no es pretén fer una crítica exhaustiva d’aquestes ni de totes les estrenes. Arch Stanton és atemporal, els recursos que s’hi ofereixen són per aprendre a llegir i fer cinema o per ampliar coneixement d’altres matèries a partir d’aquest.