Maqueta/programa pilot ràdio: OST

A continuació una maqueta d’un programa pilot radiofònic: Original Soundtrack.

Sempre fem referència a la banda sonora d’una pel·lícula per parlar exclusivament de la música, però el muntatge, edició i qualitat d’aquesta respon a altres aspectes. En el programa mostrarem, tractarem i analitzarem qüestions relacionades amb el sons, els diàlegs, la música i els silencis de diverses pel·lícules. O el que és el mateix, els 4 elements que configuren una Banda Sonora.

Continguts: Compositors de bandes sonores. / Tipus de sons i funcions en una banda sonora. / Anàlisi de músiques diegètiques i extradiegètiques en escenes. / Exemples de bons diàlegs i anàlisi de la seva estructura. / Silencis i el seu poder comunicatiu. / El muntatge i l’edició de so. / Grans temes musicals i història de la música en el cinema.

Escoltar àudio a continuació:

 

Escoltar a Ivoox:

https://www.ivoox.com/player_es_podcast_1606471_zp_1.html?c1=241c04

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s