Qui?

La tomba que buscaven els 3 personatges d’en Leone, finalment era d’un soldat desconegut. I un servidor, un altre personatge -ara potser menys anònim però encara molt viu- és qui trobem darrere aquesta web.

Sóc l’Òscar Estany Puig: Ex de tot i Pro de menys. Llicenciat en Comunicació Audiovisual (UOC) i Geografia (UB). Apassionat de la música, el cinema, el teatre i la gent que troba un sentit a la vida. Professor de cicles formatius d’Imatge i So (FP), Cultura Audiovisual i Geografia (batxillerat). En les meves estones lliures escric de cinema per aquí, miro cinema, vaig al cinema i de tant en tant, faig cinema.

Dedico aquesta web al record de les passejades que de ben petit feia amb el meu pare per anar al videoclub i amb el meu germà per anar al cinema. Als viatges de cada cap de setmana al costat de la meva mare, per veure al pare cantar Havaneres. A aquells/es que en algun moment van acompanyar-me, a qui tinc a prop cada dia, i a aquells que ben aviat m’acompanyaran. Als que per sobre de tot estimen l’art i la cultura sense esperar res a canvi. A qui abans de fer, vol aprendre. I per últim, a professors i alumnes: als docents que jo vaig tenir, que van creure en mi i van aconseguir motivar-me el suficient per avui continuar treballant en projectes audiovisuals; i als alumnes que he tingut, amb la il·lusió i esperança d’haver aconseguit amb ells el mateix.

oscarwp

Contacte:

https://es.linkedin.com/in/oscarestanypuig

oscarestanypuig@gmail.com

Currículum Vitae d’Òscar Estany:

C.V OEstany CAT

CV_OEstany CAST

C.V OEstany ENG