Original Soundtracks Arch Stanton

A continuació deixo un seguit d’enllaços que ens redirigeixen a llistes de reproducció de l’Spotify, on hi trobareu Bandes Sonores de pel·lícules. Totes aquestes llistes han estat creades per l’Arch Stanton.

Recopilatoris de grans temes agrupats per:

  • Gèneres. Músiques de pel·lícules arxivades en llistes per gènere: western, drama, ciència ficció, històriques, musical i esports.
  • Cinema català i cinema espanyol. Dos llistes/recopilatoris de Bandes Sonores de pel·lícules produïdes a Catalunya i a Espanya, o dirigides per realitzadors catalans i espanyols. S’inclouen temes originals per a cada pel·lícula i/o altres peces que apareixen en cadascuna d’aquestes.
  • Selecció especial. Una selecció especial de Bandes Sonores per als seguidors del Web Blog Arch Stanton.
  • Música clàssica al cinema. Un repositori de grans peces clàssiques, famoses “per se” i que directors d’èxit les han utilitzat en alguna de les seves pel·lícules.
  • Directors. Llistes creades per Arch Stanton de Bandes Sonores Originals i altres peces que apareixen en pel·lícules dirigides pels següents realitzadors: Alexander Payne, Pedro Almodóvar, Christopher Nolan, Francis Ford Coppola, Danny Boyle, David Lynch, Wong Kar Wai, Krzysztof Kieślowski, Michael Mann, Peter Weir, Ridley Scott, Martin Scorsese, Stanley Kubrick, Quentin Tarantino, Terrence Malick i Zhang Yimou.

Moltes d’aquestes llistes són col·laboratives. Si em voleu ajudar, afegiu-vos amb el vostre perfil a la llista i pengeu algun tema que us agradi i no hi aparegui. Animeu-vos!

Gèneres

Western Soundtracks Arch Stanton

Llista col·laborativa de Bandes Sonores de Westerns del Web blog Arch Stanton. Hi trobareu tant B.S. Originals com temes que apareixen en cada pel·lícula.

Ciència Ficció Arch Stanton

Llista col·laborativa d'”OST movies” de Ciència Ficció del Web blog Arch Stanton.

Drama

Drama movie soundtracks Arch Stanton.

Historical movie soundtracks Arch Stanton

T’agrada la música, el cinema i la història? Aquesta és la teva llista. Incloem no només pel·lícules que tracten algun fet rellevant per la Història, també les que han mostrat amb “savoir faire”un període d’aquesta.

Cinema Musical Arch Stanton

Grans temes de la Història del cinema musical.

Sports Movie Soundtracks

Llista col·laborativa de bandes sonores de pel·lícules on el món de l’esport o un d’aquests és un dels temes centrals.

Cinema català i espanyol:

Cinema català

Recopilatori de Bandes Sonores de pel·lícules produides a Catalunya o dirigides per realitzadors catalans. S’inclouen temes originals per a cada pel·lícula i/o altres peces que apareixen en cadascuna d’aquestes. La llista és col·laborativa.

Cinema espanyol

Recopilatori de Bandes Sonores de pel·lícules produides a Espanya o dirigides per a realitzadors espanyols. S’inclouen temes originals i d’altres peces que apareixen en la pel·lícula. La llista és col·laborativa.

Classical Music movies

Llista no col·laborativa amb peces clàssiques que apareixen en grans pel·lícules.

Selecció especial Arch Stanton

Llista no col·laborativa. Feta amb molta estima per als nostres seguidors.

Directors

Bandes Sonores Originals, cançons i altres peces que apareixen en pel·lícules dirigides pels següents directors (aquestes llistes no són col·laboratives):

Alexader Payne

Pedro Almodóvar

Christopher Nolan

Francis Ford Coppola

Danny Boyle

David Lynch

Wong Kar Wai

Krzysztof Kieslowski

Sergio Leone

Michael Mann

Peter Weir

Ridley Scott

Martin Scorsese

Stanley Kubrick

Quentin Tarantino

Terrence Malick

Zhang Yimou

5 pensaments sobre “Original Soundtracks Arch Stanton

Deixa un comentari